Image
Call Us Now: +33 6 44 67 47 39
Tableta OnePlus Pad vine cu CPU flagship, MediaTek Dimensity 9000; Specificațiile sale ajung pe web cu 3 zile înainte de lansare

Tableta OnePlus Pad vine cu CPU flagship, MediaTek Dimensity 9000; Specificațiile sale ajung pe web cu 3 zile înainte de lansare

Peste doar 3 zile OnePlus va lansa noul său flagship OnePlus 11 5G la nivel global. Alături de acest terminal însă, vin și alte produse interesante. E vorba despre o primă tabletă, o primă tastatură de gaming, dar vin și căști flagship + un alt smartphone super high midrange (OnePlus 11R). Totuși, azi vorbim despre prima tabletă din portofoliul OnePlus. În mod bizar, până acum nu au existat prea multe detalii cu privire la specificațiile sale. Totuși, azi aflăm ce ne rezervă acest dispozitiv.

Informațiile sosesc prin intermediul tipster-ului Digital Chat Station. Acesta susține că OnePlus Pad vine cu specificații similare cu OPPO Pad 2. Astfel, acest dispozitiv ar urma să aducă un procesor MediaTek Dimensity 9000, flagship, ce livrează o performanță similară cu Snapdragon 8 Gen 1. De asemenea, ar putea sosi în configurații ce implică 8 GB sau 12 GB RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare.

Tableta ar aduce un display LCD de 11.6 inch în diagonală, cu rezoluție 2K și refresh rate de 144Hz. În fața s-ar afla o cameră de 8 MP, iar în spate doar un senzor de 13 MP. De remarcat că modulul foto e destul de protuberant, după cum punctează chiar Evan Blass. Tableta ar aduce o baterie masivă, de 9500 mAh + alimentare la 67W pe fir. Vine cu Android 13 și rulează OxygenOS 13 la nivel global. Se crede că nu va exista variantă 5G pentru acest dispozitiv.

Sunt curios cât va costa prima tabletă din portofoliul OnePlus. Aș crede că producătorul încearcă să o poziționeze drept rival pentru Samsung Galaxy Tab S8. Astfel, mă aștept la un preț de aproximativ 600 – 650 euro, poate chiar mai jos. Aflăm toate detaliile pe 7 februarie!

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.