Image
Call Us Now: +33 6 44 67 47 39
Ο Elon Musk αποδοκιμάστηκε σε eSports event στο Λος Άντζελες

Ο Elon Musk αποδοκιμάστηκε σε eSports event στο Λος Άντζελες

(Credit: Nathan Laine/Bloomberg via Getty Images)

Η πρόσφατη εξαγορά και η μετονομασία του Twitter σε “X” από τον Elon Musk αντιμετώπισε τις αντιδράσεις που της αναλογούσαν. Αλλά ενώ πολλοί χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον ιδιοκτήτη του Twitter στο διαδίκτυο, ο ίδιος δεν είχε έρθει αντιμέτωπος με τον δημόσιο χλευασμό. Όλα αυτά άλλαξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Valorant.

Ο Musk παρευρέθηκε στην εκδήλωση gaming με τον γιο του X Æ A-12 και εμφανίστηκε για λίγο στην κάμερα. Το πλάνο του έγινε δεκτό με αποδοκιμασίες, με έναν από τους σχολιαστές να λέει “Από πού είναι αυτό; Αυτό δεν μπορεί να είναι από εδώ μέσα, σίγουρα”.

Παρά το γεγονός ότι προβλήθηκε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, οι αποδοκιμασίες γέμισαν γρήγορα την αίθουσα, με τους ανθρώπους στο πλήθος να φωνάζουν “Φέρε πίσω το Twitter!”. Ο Jake Lucky απαθανάτισε τη στιγμή και δημοσίευσε το σύντομο βίντεο κλιπ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αυτή η δημόσια εκδήλωση δυσαρέσκειας έρχεται σε μια εποχή που το Twitter προσπαθεί να αυξήσει τα έσοδά του προσελκύοντας διαφημιστές καθώς και συνδρομές επί πληρωμή. Τον Μάιο, οι The New York Times ανέφεραν ότι τα διαφημιστικά έσοδα του Χ μειώθηκαν κατά μέσο όρο 59% σε διάστημα ενός έτους.

Ο Musk φαίνεται να προετοιμάζεται για το χειρότερο, παραδεχόμενος πρόσφατα ότι η πλατφόρμα μπορεί να αποτύχει. “Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν μεγάλα “κοινωνικά δίκτυα” αυτή τη στιγμή”, έγραψε στο Twitter αυτόν τον μήνα. “Μπορεί να αποτύχουμε, όπως τόσοι πολλοί έχουν προβλέψει, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπάρξει τουλάχιστον ένα”.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.